Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger

I forbindelse med dit køb hos os har du indtastet en række personoplysninger. Herunder særligt:

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen, samt en begrænset periode efterfølgende, for at sikre os, at alt går, som det skal. Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma med henblik på levering af dine køb.

Datasikkerhed

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant. Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Oplysning, indsigelse, ændring og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til: Forlaget Skalmeje, CVR-nr.: 12982585, Præstegaardvej 49, 7451 Sunds, Tlf.: 22775241, e-mail: skalmeje@mail.dk

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00, e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Hvordan indsamler vi denne data?

Vi indsamler data på to forskellige måder. Direkte og indirekte. Direkte adgang til dine data giver du os eksempelvis, hvis du udfylder en formular på vores hjemmeside.

Indirekte indsamler vi helt automatisk data, når du besøger vores hjemmeside. Den første gang du besøgte vores hjemmeside (og mange andre hjemmesider) siger du “OK” til, at vi må bruge cookies. Disse cookies er med til at indsamle data omkring din færden på vores hjemmeside. Det kan eksempelvis være: Trafikdata (digital), lokalitet, eller browser, som ikke kan identificere dig som person, men hjælper os til at vide, hvor mange besøgende vi har haft på vores hjemmeside eller som har gjort et køb.

Vi kan ikke identificere enkeltpersoner med disse data, men de bliver blot automatisk overført til et program, der hedder “Google Analytics”. Hvis du nogensinde vil have et overblik over, hvilke cookies vi (og andre) bruger, så kan du finde guide til de forskellige browsers.

Vi har skrevet dette for at være transparente omkring de data, vi indsamler via vores hjemmeside, og vi håber, at det har givet dig en god indsigt i hvorfor, hvordan og hvorledes vi bruger de data. Vi passer godt på din data og kunne aldrig finde på at dele eller sælge dem.